Το WORKetc είναι μια SaaS εφαρμογή που παρέχει λύσεις σε θέματα CRM (customer relation management), project management, billing, calendar and events management, sales pipeline αι document management. Έχει αναπτυχθεί από την εταιρεία WORKetc με έδρα το Σίδνεϊ της Αυστραλίας και έχει περισσότερους από 10000 πελάτες σε όλον τον κόσμο.
Το γεγονός ότι είναι SaaS επιτρέπει σε επιχειρήσεις να λειτουργούν την εφαρμογή μέσω του browser τους χωρίς να απαιτείται καμία υποδομή για την υποστήριξη και συντήρηση της εφαμοργής. Επίσης, επιτρέπει στους χρήστες να αποκτούν πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Η HeBS συνεργάζεται με την WORKetc από το 2007. Η HeBS έχει εξελληνίσει το περιβάλλον της εφαρμογής WORKetc ενώ το έχει συνδέσει ένα σύνολο άλλων εφαρμογών που έχει ή ίδια αναπτύξει (manhours, groupdraw, act).
Στην Ελλάδα η HeBS λειτουργεί ως επίσημος μεταπωλητής της WORKetc ενώ παρέχει σεμινάρια κατάρτισης στην χρήση καθώς και υπηρεσίες προσαρμογής της εφαρμογής στις επιχειρησιακές απαιτήσεις υποψηφίων πελατών.Το VendHQ είναι ένα σύστημα POS (Point of Sale) που παρέχεται με βάση το μοντέλο SaaS. Λειτουργεί με μόνο έναν browser και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μέσω των νέων πλατφόρμων όπως είναι οι ταμπλέτες (iPad, Android tablets, etc).
To πλεονέκτημα της εφαρμογής vendhq είναι ότι ο επιχειρηματίας έχει πρόσβαση στα δεδομένα του όπου και αν βρίσκεται ενώ αν λειτουργεί κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορεί να χρησιμοποιεί το vendhq για να διατηρεί ενημερωμένο το ηλεκτρονικό του κατάστημα (προϊόντα, αποθέματα, τιμές).
H HeBS είναι επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας VendHQ στην Ελλάδα και αναλαμβάνει τόσο την εκπαίδευση όσο και την διασύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος των πελατών της με το Vendhq.