ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣTo GroupDraw είναι μια υπηρεσία 
SaaS που διευκολύνει την συνεργασία ατόμων ή ομάδων πάνω σε δημιουργικά projects. Απ΄το GroupDraw μπορούν να ωφεληθούν αρχιτέκτονες, γραφίστες, προγραμματιστές, φωτογράφοι, μαρκετίστες, εκδότες κ.ά.
Το CEN αποτελεί ένα ακόμα λογισμικό SaaS που αναπτύχθηκε από την HeBS αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της στην διαχείριση φυσικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων.
Το PayNext παρέχει την υποδομή για την σχεδίαση της διαδικασίας αγοράς, ανανέωσης και αλλαγής των συνδρομών από τους πελάτες της εταιρείας καθώς και την σύνδεση τους με τα συστήματα πληρωμών.

Το ShipView είναι ένα λογισμικό που αναπτύχθηκε προκειμένου να καλύψει τις απαιτήσεις διαχείρισης σκαφών αναψυχής. Ο σχεδιασμός του έχει γίνει ώστε αρχικά να καλύψει την αγορά των Mega Yachts.                 


To Deals2Stores είναι μια εφαρμογή SaaS που είναι στοχευμένη στον χώρο των εταιρειών που ασχολούνται με την διάθεση ημερησίων προσφορών (τύπου groupon).

To Manhours είναι μια εφαρμογή SaaS που επιτρέπει σε εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες με χρονοχρέωση να διαχειρίζονται τις χρεώσεις και τις πιστώσεις έναντι των πελατών τους.Το LangSqueezer είναι μια εφαρμογή SaaS που δίνει την δυνατότητα σε web developers να αναπτύσσουν πολύγλωσσες εφαρμογές και να παρέχουν in-line help management.

Το Serpenter αποτελεί βασική υποδομή για εταιρείες που αναπτύσσουν SaaS λύσεις καθώς παρέχει την υποδομή για κλιμάκωση των υποδομών (scaling) της εφαρμογής.

Το ClinicView είναι μια εφαρμογή SaaS και έχει αναπτυχθεί για να καλύψει τις απαιτήσεις οργάνωσης ιατρείων και κέντρων υγείας (ιατρεία, οδοντιατρεία, φυσικοθεραπευτικά κέντρα, πολυκλινικές, κλπ).

To PriceMonitor είναι μια εφαρμογή SaaS που αξιοποιεί την δύναμη του Crowdsourcing σε συνδυασμό με τεχνολογίες web crawling και παρέχει μια πλατφόρμα παρακολούθησης δημοσιευμένων δεδομένων.Το ExpressionLink είναι μια SaaS εφαρμογή από την HeBS που εξυπηρετεί εταιρείες και ιδιώτες που επιθυμούν να αυτοματοποιήσουν την διαδικασία δημιουργίας των newsletter τους.


Τα Dealfinder Widgets αποτελούν μια καινοτομία που βασίζεται στην υπηρεσία Dealfinder. Το Dealfinder είναι ένας deal aggregator που σημαίνει ότι αποδελτιώνει καθημερινά όλες τις ημερήσιες προσφορές που παρέχονται από τα εκατοντάδες deal sites.

Τα Dealfinder Widgets αποτελούν μια καινοτομία που βασίζεται στην υπηρεσία Dealfinder. Το Dealfinder είναι ένας deal aggregator που σημαίνει ότι αποδελτιώνει καθημερινά όλες τις ημερήσιες προσφορές που παρέχονται από τα εκατοντάδες deal sites.

Τα Widgets είναι διαφημιστικά πλαίσια συγκεκριμένων διαστάσεων που προβάλουν ημερήσιες προσφορές. Η καινοτομία έγκειται στο γεγονός ότι ένας ενδιαφερόμενος μπορεί να δημιουργήσει ένα Dealfinder Widget αξιοποιώντας την μηχανή Dealfinder και επιλέγοντας συγκεκριμένα κριτήρια επιλογής.

Για παράδειγμα ο διαχειριστής ενός portal με θέμα την μόδα και τα γυναικεία αξεσουάρ, μπορεί να δημιουργήσει ένα widget που θα προβάλει στοχευμένα μόνο προσφορές που σχετίζονται με τη γυναίκα (spa, νύχια, είδη ομορφιάς). Με τον τρόπο αυτό, δημιουργεί ένα διαφημιστικό πλαίσιο που μπορεί να τοποθετήσει στο portal του προβάλλοντας στοχευμένες προσφορές. Η στόχευση εξυπηρετεί δύο στόχους:

α. την μεγαλύτερη απόδοση (conversions) και συνεπώς πολύ καλύτερα έσοδα και

b. την προβολή περιεχομένου που είναι πιο συμβατό με το portal.

Η στόχευση των widgets μπορεί να γίνει αξιοποιώντας πολλά κριτήρια αναζήτησης όπως κατηγορία, πόλη, εύρος τιμών, deal site, κα.

 

  


Το Serpenter είναι η πιο πρόσφατη εφαρμογή SaaS που έχει αναπτύξει η εταιρία HeBS και αποτελεί βασική υποδομή για εταιρίες που αναπτύσσουν SaaS λύσεις καθώς παρέχει την υποδομή για κλιμάκωση των υποδομών (scaling) της εφαρμογής όταν και εφόσον η χρήση της μεγαλώσει.

Το Serpenter αποτελείται από δύο τμήματα, ένα που είναι η βασική εφαρμογή διαχείρισης και ένα μικρότερο (Mini) που αποτελεί το σημείο επικοινωνίας της βασικής εφαρμογής με κάθε διακομιστή (server) ξεχωριστά.

Ο Serpenter λαμβάνει αιτήματα για την δημιουργία νέων account για μια SaaS εφαρμογή, μεταφέρει το αίτημα μέσω του Mini στον επιλεγμένο διακομιστή, ο οποίος στην συνέχεια φροντίζει να ενημερώσει την SaaS εφαρμογή για το αίτημα δημιουργίας νέου account.

Τα αιτήματα για την δημιουργία νέου account λαμβάνονται από τον Serpenter μέσω κάποιου μηχανισμού επιβεβαίωσης νέας συνδρομής (για παράδειγμα επιτυχημένη αγορά μέσω του Paynext).

Η διαδικασία δημιουργίας νέου account μπορεί να απαιτεί (η συνήθης πρακτική) την εκτέλεση εντολών που αφορούν την λειτουργία του διακομιστή (π.χ. DNS changes, domain parking, db creation, user access permission setup και quota allocation). Οι εργασίες αυτές αναλαμβάνονται αυτόματα από τον Serpenter ο οποίος επικοινωνεί κατ’ ευθείαν με τους διακομιστές και προωθεί τις απαραίτητες εντολές.

Σκοπός του Serpenter εκτός από την μεταβίβαση εντολών προς και από τους διακομιστές είναι να παρακολουθεί την πορεία του φορτίου (server load) κάθε διακομιστή και να φροντίζει να διατηρεί τα επίπεδα φόρτου χρήσης σε επιτρεπτά επίπεδα εγκαθιστώντας και παραμετροποιόντας νέους διακομιστές και στην συνέχεια να φροντίζει για την εγκατάσταση ή μεταφορά λογαριασμών από έναν διακομιστή σε άλλον.

 To Deals2Stores είναι μια εφαρμογή SaaS που είναι στοχευμένη στον χώρο των εταιρειών που ασχολούνται με την διάθεση ημερησίων προσφορών (τύπου groupon).
Παρέχει ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης κουπονιών όπου οι εταιρείες μπορούν να παρακολουθούν και να ενημερώνουν κεντρικά όλες τις προσφορές που “τρέχουν” από όλα τα deal sites.
Αφορά τόσο τις εταιρίες που παρέχουν την προσφορά (π.χ. καταστήματα λιανικής) που ονομάζονται πάροχοι όσο και τις εταιρίες που αναλαμβάνουν να πουλήσουν την προσφορά (π.χ. groupon) και ονομάζονται deal site.

Για τους πάροχους, το Deals2Stores παρέχει ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης των κουπονιών που έχουν εκδοθεί εξαφανίζοντας την απαίτηση να τηρούνται εκτυπωμένοι πίνακες που διατίθενται από τα deal sites. Επειδή ένας πάροχος μπορεί να “τρέχει” πολλές προσφορές σε κάποιο διάστημα π.χ. 6 μηνών (διάρκεια εξαργύρωσης), από διαφορετικά deal sites,  η διαχείριση των κουπονιών που λαμβάνει κάθε μέρα στο κατάστημα του μπορεί να εξελιχθεί σε εφιάλτη.

Μέσω του Deals2Stores, η διαχείριση αυτή γίνεται με εξαιρετικά απλό τρόπο για όσες καμπάνιες και αν τρέχει ο πάροχος.
Επίσης, μέσω του Deal2Stores, μπορεί μια επιχείρηση να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται τους χρήστες που την χρησιμοποιούν (ποιος εξαργύρωσε και πότε κάθε κουπόνι, από ποιο κατάστημα, κλπ), να διαχειρίζεται διαφορετικά καταστήματα (αποφεύγοντας πολλαπλές εξαργυρώσεις του ίδιου κουπονιού), να βλέπει στατιστικά (ποια καταστήματα εξαργύρωσαν περισσότερα κουπόνια, πόσα κουπόνια παραμένουν μη εξαργυρωμένα, πόσα κουπόνια έχουν εξαργυρωθεί και επομένως τι ποσό αναμένει να εισπράξει από το deal site).

Το Deals2Stores μπορεί να διαχειριστεί τα κουπόνια από όλα τα deal sites που υφίστανται στην αγορά. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να δείτε και συγκεντρωτικά και συγκριτικά στοιχεία απόδοσης μεταξύ δράσεων που έχετε εκτελέσει σε διαφορετικά deal sites.

Επίσης, αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν ένα deal site παρέχει ένα σύστημα διαχείρισης Online για τα κουπόνια που σας εκδίδει, με το Deals2Stores μπορείτε να έχετε μόνο ένα σύστημα και να μην χρειάζεται να κάνετε είσοδο (login) σε κάθε διαφορετικό Online σύστημα και να πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε κάθε ένα σύστημα ξεχωριστά.

Το Deal2Stores τέλος, παρέχει στις εταιρίες ένα κεντρικό σύστημα επικοινωνίας με τα deal sites. Μέσω του Deals2Stores, οι πάροχοι μπορούν να επικοινωνούν με τα deal sites και να αποστέλλουν αιτήματα νέας συνεργασίας.
Για τα DealSites το Deals2Stores είναι μια σημαντική λύση διότι τους παρέχει την υποδομή διαχείρισης κουπονιών online (σε όσους δεν διαθέτουν δικό τους σύστημα) και τους παρέχει μια ποιο απλοποιημένη διαδικασία διαχείρισης των κουπονιών που εκδίδουν. Επίσης, για τα deal sites το Deals2Stores αποτελεί πηγή νέων πελατών καθώς μέσω των αιτημάτων από τους παρόχους λαμβάνουν νέες αιτήσεις συνεργασίας.

Το Deals2Stores παρέχει API επικοινωνίας που μπορεί να αξιοποιηθεί από τα dealsites για να συνδέσουν το deal site τους με το Deals2Stores. Αυτό αποτελεί σημαντική καινοτομία της HeBS καθώς επιτρέπει στα deal sites να παρέχουν υπηρεσίες Instant Deals (άμεση εξαργύρωση της προσφοράς στο κατάστημα από τον πελάτη). Μέσω της διασύνδεσης του deal site με το Deals2Stores, το deal site μπορεί να μεταβιβάζει άμεσα το κουπόνι στον πάροχο (μέσω του Deals2Stores) από μια επιτυχημένη αγορά και ο πελάτης να κάνει άμεση χρήση του κουπονιού.

Επίσης, μέσω της διασύνδεσης, το deal site μπορεί άμεσα να ενημερώνει το κατάστημα για κουπόνια που ακυρώθηκε η πληρωμή τους (για παράδειγμα ακύρωση του πελάτη μέσω αιτήματος στην εκδότρια εταιρεία της κάρτας) ώστε να μην παρασχεθεί η υπηρεσία ή το προϊόν.
 


Το ExpressionLink είναι άλλη μια SaaS εφαρμογή από την HeBS που εξυπηρετεί εταιρίες και ιδιώτες που επιθυμούν να αυτοματοποιήσουν την διαδικασία δημιουργίας των newsletter τους.

Μέσω του ExpressionLInk οι εταιρίες μπορούν να δούνε μείωση στον χρόνο δημιουργίας ενός newsletter ως και 90% ενώ μειώνεται δραστικά η πιθανότητα λάθους σε αντίθεση με τις περιπτώσεις όπου τα newsletter φτιάχνονται χειροκίνητα.

Το ExpressionLink συνδέεται με την “πηγή” των πληροφοριών (π.χ. ηλεκτρονικό κατάστημα, blog, κλπ) από όπου λαμβάνει με την μορφή feed δεδομένα (για παράδειγμα feed προϊόντων) και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας προσχεδιασμένα templates επιτρέπει στον χειριστή να δημιουργήσει ένα newsletter με απλό τρόπο (point and click). Το ExpressionLink φροντίζει να “στήνει” το newsletter με βάση τα προϊόντα που έχει επιλέξει ο χειριστής τοποθετώντας τις πληροφορίες στα σωστά σημεία, δημιουργώντας τα σωστά link και χρησιμοποιώντας τις σωστές τιμές.

Η διαδικασία να στηθεί ένα πολύπλοκο newsletter με τον τρόπο αυτό μπορεί να διαρκέσει από 1 - 5 λεπτά (ουσιαστικά ο περισσότερος χρόνος αφιερώνεται στην επιλογή των προϊόντων και όχι στις διαδικασίες στησίματος τους Newsletter).

Στην συνέχεια το ExpressionLink μπορεί να συνδεθεί στις μηχανές αποστολής newsletter (για παράδειγμα mailchimp) και αυτόματα να περάσει το δημιουργικό του newsletter, να φροντίσει να συγχρονιστούν οι νέοι εγγεγραμμένοι (συνδέεται στην πηγή και λαμβάνει τους νέους εγγεγραμμένους και στην συνέχεια φροντίζει να ενημερώσει την αντίστοιχη λίστα στην μηχανή αποστολής) να στείλει τα δοκιμαστικά email, να δημοσιεύσει στο site της εταιρείας το browser based newsletter και τέλος όταν ο χειριστής το επιθυμεί, να δώσει εντολή να φύγει το newsletter στην λίστα των εγγεγραμμένων.

Το γεγονός ότι το ExpressionLink μπορεί να δημοσιεύσει το browser based newsletter στο site της εταιρείας είναι πολύ σημαντικό καθώς το αποτέλεσμα της δράσης στο SEO το λαμβάνει το site της εταιρείας και όχι το site της εταιρείας αποστολής (π.χ. mailchimp).

Το ExpressionLink έχει συνδεθεί με τη γνωστή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Magento (eBay) μέσω αντιστοίχου extension που βρίσκεται δημοσιευμένο στο επίσημο κατάστημα (marketplace) της Magento το Magento Connect. Αυτό σημαίνει ότι όσοι χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Magento ως υποδομή για το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, μπορούν να αρχίσουν να αξιοποιούν την δύναμη του ExpressionLink με τον πλέον απλό τρόπο.