ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Web Design & Development

Η HeBS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις Web Design & Development καθώς και λύσεις Online Marketing μέσω του εξειδικευμένου brand που έχει αναπτύξει για τον λόγο αυτό με την επωνυμία goViral.

Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε το site της goViral και να ενημερωθείτε.
Full scale e-Commerce Installations Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος ή η μετάβαση ενός φυσικού καταστήματος σε ηλεκτρονικό είναι μια διαδικασία σύνθετη που προϋποθέτει εμπειρία, τεχνογνωσία και σωστή καταγραφή των απαιτήσεων σας.
 
 
Μετά από δέκα χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της πληροφορικής και μέσα από τη δημιουργία των δικών μας επιτυχημένων ηλεκτρονικών καταστημάτων μπορούμε να σας προτείνουμε τις αποδοτικότερες και πιο οικονομικές λύσεις.
 
 
Στην HeBS είμαστε περήφανοι να διαφημίζουμε ότι είμαστε ίσως η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα και την Κύπρο που με βασική υποδομή την πληροφορική, εξελίχθηκε σε μια επιτυχημένη εμπορική επιχείρηση, ανοίγοντας 12 καταστήματα (9 φυσικά και 3 ηλεκτρονικά) για ιδία χρήση, έγινε εισαγωγική και εξαγωγική επιχείριση, αποκλειστική αντιπρόσωπος σε πολλές γνωστές εταιρείες του εξωτερικού, υλοποίησε συστήματα warehouse management system και συνεργάστηκε με 3PL υπηρεσίες, όλα αξιοποιώντας την δύναμη και την ευελιξία της πληροφορικής και των συστημάτων που ανέπτυξε (CEN, CEN Warehouse, CEN Supplier, PriceMonitor, INPRODA).

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, τελικά αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι ότι είμαστε μια εταιρεία πληροφορικής που σκεφτόμαστε σαν έμποροι. Αντιλαμβανόμαστε τους πελάτες μας γιατί μπορούμε να αντιληφθούμε τι απαιτήσεις έχει ένας έμπορος και οι λύσεις που δίνουμε είναι πρωτίστως εστιασμένες σε αυτές.

Σε εμάς θα διαπιστώσετε ότι οι δυνατότητες ευέλικτης τιμολογιακής πολιτικής, τακτικών αύξησης των πωλήσεων, ηλεκτρονικού merchantizing, έλεγχου του ανταγωνισμού, υποστήριξης των πελατών και ελέγχου του συνολικού κόστους λειτουργίας ενός καταστήματος είναι από τα σημαντικότερα θέματα που θα μας απασχολήσουν στην συνεργασία μας.


Η HeBS διαθέτει τη τεχνογνωσία ώστε να έχετε μία επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα στο σύγχρονο διαδικτυακό περιβάλλον, αυτοματοποιώντας την πώληση των δικών σας προϊόντων και υπηρεσιών.


Όσο πολύπλοκη και δύσκολη αν σας φαίνεται η διαδικασία υλοποίησης ή μετάβασης των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων στο διαδίκτυο, η HeBS μπορεί να σας υποστηρίξει σε όλες τις φάσεις που απαιτούνται, μέχρι να ολοκληρωθεί η πώληση των αγαθών σας. Από την εύκολη και φιλική διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματός σας, μέχρι τις υπηρεσίες αποστολής και συσκευασίας, η HeBS γνωρίζει τι χρειάζεστε ώστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να ξεκινήσει να δουλεύει για εσάς!


Η HeBS θα αποτελέσει τον αξιόπιστο σύμμαχο σας, που θα σας μεταδώσει όλη την τεχνογνωσία της, στην κατεύθυνση της δικής σας διαδικτυακής επιχειρηματικής ιδέας.

 

Custom Application Development


Η HeBS προσφέρει υπηρεσίες custom application development σε επιχειρήσεις ή οργανισμούς. Αναπτύσσουμε συστήματα software είτε με απευθείας ανάθεση είτε ως υπερεργολάβοι άλλων εταιριών  (subcontracting).
Καλύπτουμε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής ενός software: ανάλυση απαιτήσεων, σχεδιασμός, υλοποίηση, testing, εκπαίδευση χρήστη, συνεχής υποστήριξη.
Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη στηρίζεται σε ευέλικτες πρακτικές που με τη σειρά τους βασίζονται είτε σε διαδικασίες SCRUM είτε σε ειδικές διαδικασίες με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη. Η διαδικασία είναι απόλυτα διαφανής είτε ως προς τον κύριο ανάδοχο είτε προς τον πελάτη.

Όταν παρέχουμε υπηρεσίες ανάπτυξης custom application σε μορφή outsourcing η HeBS  βασίζεται στην:

 H HeBS αναπτύσσει custom applications χρησιμοποιώντας τεχνολογίες: php, mysql, javascript, jquery, java, html5, css.

 

 SaaS (Software as a Service)Το SaaS ή Software as a Service,  αποτελεί ένα μοντέλο διανομής λογισμικού που παρουσιάζει εξαιρετικά μεγάλες προοπτικές και κατέστη εφικτό λόγω της εξάπλωσης του διαδικτύου και των συναφών τεχνολογιών. Το λογισμικό και οι σχετικές με αυτό πληροφορίες, φιλοξενούνται σε έναν ή περισσότερους διακομιστές (server, cloud) ενώ οι πελάτες κάνουν χρήση του λογισμικού μέσω του φυλλομετρητή τους (browser) χωρίς να απαιτείται να εγκαταστήσουν οτιδήποτε στον υπολογιστή τους.

Οι εφαρμογές SaaS αποτελούν πλέον ένα σύνηθες μοντέλο διανομής για πολλές επιχειρηματικές εφαρμογές, οι οποίες επεκτείνονται πλέον σε όλες σχεδόν τις δραστηριότητες (π.χ. λογιστικά εργαλεία, εφαρμογές on-line συνεργασίας, CRM, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού), ενώ το νέο μοντέλο ανάπτυξης που έχουν καθιερώσει έχει επιτρέψει την δημιουργία νέων εφαρμογών που παλαιότερα θα ήταν αδύνατο (π.χ. online realtime collaboration).


Τα SaaS έχουν πλέον ενταχθεί στη στρατηγική όλων των κορυφαίων εταιριών ανάπτυξης λογισμικού. Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους χρησιμοποιούνται, είναι ότι επιτρέπουν την μείωση του κόστος ΙΤ υποστήριξης, μεταφέροντας τη συντήρηση του hardware και του software στον παροχέα SaaS.

Η HeBS με την πολύχρονη εμπειρία της στην ανάπτυξη εφαρμογών SaaS αναλαμβάνει την σχεδίαση και υλοποίηση πληροφοριακών συστημάτων βασισμένα στο μοντέλο SaaS παρέχοντας στους πελάτες της ένα πλήρες πακέτο υποστήριξης που περιλαμβάνει τόσο την ανάπτυξη της λύσης SaaS, την τεχνική υποστήριξη (hardware), την υποστήριξη σε θέματα προβολής και marketing της υπηρεσίας, αλλά και θέματα συναφών υποδομών (π.χ. υπηρεσίες λήψης συνδρομητικών πληρωμών, θέματα δικαίου, κα).