ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

24.04.13
paynext
Ολοκληρώθηκε και είναι προς διάθεση του κοινού, το Paynext μια άλλη μια καινοτομική υπηρεσία που διατίθεται με την μορφή SaaS από την HeBS. Το Paynext παρέχει την υποδομή για την δημιουργία του μηχανισμού προβολής συνδρομητικών υπηρεσιών, λήψης περιοδικών πληρωμών και σύνδεσης με μηχανισμούς ενεργοποίησης διάθεσης των συνδρομητικών υπηρεσιών. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.paynext.gr

 

17.04.13
shipview
H HeBS σε συνεργασία με τη ελβετική Swiss Version ολοκληρώνει σε λίγο καιρό την saas εφαρμογή ShipView.Το ShipView είναι ένα λογισμικό SaaS και αναπτύχθηκε προκειμένου να καλύψει τις απαιτήσεις διαχείρισης σκαφών αναψυχής.


10.04.13
groupdraw
H HeBS ολοκλήρωσε την εφαρμογή SaaS groupdraw, σε συνεργασία με την ελβετική εταιρία Swiss Version! To Groupdraw είναι ένα λογισμικό SaaS το οποίο επιτρέπει σε ένα ή και περισσότερα άτομα να εργάζονται ταυτόχρονα πάνω σε ψηφιακά αρχεία όπως σχέδια, εικόνες, βιβλία, ανταλλάσσοντας απόψεις, σημειώνοντας, μετρώντας και αναθέτοντας εργασίες. www.groupdraw.com03.04.13
go viral
H HeBS δημιούργησε ένα νέο πρωτοποριακό brand την goViral που στόχο έχει τη δημιουργία ευέλικτων προϊόντων πληροφορικής στοχευμένων στις ανάγκες της ελληνικής επιχείρησης. Παράλληλα διαθέτει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που εξυπηρετούν τις ανάγκες των επιχειρήσεων για επικοινωνία και προώθηση στο διαδίκτυο. Mε κεντρικό motto OPEN UP TO THE WORLD, φιλοδοξεί να ανοίξει νέους ορίζοντες στο χώρο του διαδικτύου για τις ελληνικές επιχειρήσεις. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το website του νέου τμήματος www.goviral.gr .
Το WORKetc είναι μια SaaS εφαρμογή που παρέχει λύσεις σε θέματα CRM (customer relation management), project management, billing, calendar and events management, sales pipeline αι document management. Έχει αναπτυχθεί από την εταιρεία WORKetc με έδρα το Σίδνεϊ της Αυστραλίας και έχει περισσότερους από 10000 πελάτες σε όλον τον κόσμο.
Το γεγονός ότι είναι SaaS επιτρέπει σε επιχειρήσεις να λειτουργούν την εφαρμογή μέσω του browser τους χωρίς να απαιτείται καμία υποδομή για την υποστήριξη και συντήρηση της εφαμοργής. Επίσης, επιτρέπει στους χρήστες να αποκτούν πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Η HeBS συνεργάζεται με την WORKetc από το 2007. Η HeBS έχει εξελληνίσει το περιβάλλον της εφαρμογής WORKetc ενώ το έχει συνδέσει ένα σύνολο άλλων εφαρμογών που έχει ή ίδια αναπτύξει (manhours, groupdraw, act).
Στην Ελλάδα η HeBS λειτουργεί ως επίσημος μεταπωλητής της WORKetc ενώ παρέχει σεμινάρια κατάρτισης στην χρήση καθώς και υπηρεσίες προσαρμογής της εφαρμογής στις επιχειρησιακές απαιτήσεις υποψηφίων πελατών.Το VendHQ είναι ένα σύστημα POS (Point of Sale) που παρέχεται με βάση το μοντέλο SaaS. Λειτουργεί με μόνο έναν browser και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μέσω των νέων πλατφόρμων όπως είναι οι ταμπλέτες (iPad, Android tablets, etc).
To πλεονέκτημα της εφαρμογής vendhq είναι ότι ο επιχειρηματίας έχει πρόσβαση στα δεδομένα του όπου και αν βρίσκεται ενώ αν λειτουργεί κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορεί να χρησιμοποιεί το vendhq για να διατηρεί ενημερωμένο το ηλεκτρονικό του κατάστημα (προϊόντα, αποθέματα, τιμές).
H HeBS είναι επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας VendHQ στην Ελλάδα και αναλαμβάνει τόσο την εκπαίδευση όσο και την διασύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος των πελατών της με το Vendhq.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΡΘΡΑ ΑΚΟΜΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΡΘΡΑ ΑΚΟΜΑ.

Άλλο ένα event όπου η HeBS αναφέρεται ως στρατηγικός συνεργάτης του MIT Enterprise Forum Greece


Την Δευτέρα 30/9/2013 και ώρα 19.00 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "Ερευνητικές & Επιχειρηματικές Ευκαιρίες σε Γενομική & Βιοτεχνολογία" που διοργάνωσαν το MIT Enterprise Forum Greece και ο Σύλλογος Ελλήνων Αποφοίτων του MIT στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Για ακόμη μια φορά, η HeBS συγκαταλέγεται στους στρατηγικούς συνεργάτες του MIT EF Greece, όχι μόνο για τη συμβολή της στη διοργάνωση των εκδηλώσεων του σωματείου, αλλά και στην ανάπτυξη της ιστοσελίδας του, που αναμένεται να βγει online στο διαδίκτυο τις επόμενες ημέρες. Δείτε περισσότερα στο www.mitefgreece.org